AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin montunu giymek

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, başarılarının devamlı olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında erkek montu giymek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek kazancın artacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazın mont giymek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulur.

Kahve falında siyah mont giydiğini görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mont giymek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin montunu giymek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste mont giymek tüm dileklerin tutacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz mont giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir