AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin montunu giymek

Kahve falında birinin montunu giymek

Kahve falında birinin montunu giymek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin montunu giymek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Kahve falında mavi mont giymek mal ve para biriktireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo mont giymek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında yeni mont giymek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı mont giymek geçim derdine düşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin mont giydiğini görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert mont giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında renkli mont giymek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir