AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli mont giymek

Kahve falında renkli mont giymek

Kahve falında renkli mont giymek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, ona kol kanat gereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli mont giymek gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında renkli mont giymek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli mont görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil deri mont giymek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek montu giymek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeni mont giymek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, lüks şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mont giymek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz mont giydiğini görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında deri mont giymek helal kazanca sahip olunacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir