AnaSayfa / Genel / Kahve falında mont giydiğini görmek

Kahve falında mont giydiğini görmek

Kahve falında mont giydiğini görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mont giydiğini gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Kahve falında sarı mont giymek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz mont giydiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ev taşımaya yorulmaktadır.

Kahve falında mont giydirmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mont kaban giymek hayallere kavuşulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste mont giymek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maddi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri mont giymek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında kalın mont giymek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı mont giydiğini görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir