AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste mont giymek

Kahve falında üst üste mont giymek

Kahve falında üst üste mont giymek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında üst üste mont giymek gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında üst üste mont giymek hayır vereceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek sonucun kişi için hayırlı olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek çok büyük hayır duaları alacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste pantolon giymek yakın çevresine fikir danışacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında üst üste ceket giymek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir