AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşe mont giymek

Kahve falında kaşe mont giymek

Kahve falında kaşe mont giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, merdiven atlayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaşe mont giymek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında kaşe mont giymek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşe kaban görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında kaşe basmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşe manto görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sorunlarından arınacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı mont giymek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek montu giymek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz mont giydiğini görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eski deri mont giymek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir