Kahve falında başkasının memesini görmek

Kahve falında başkasının memesini görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, mal ve para sahibi olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının memesini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında ablasının memesini görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memenin karardığını görmek çok dikkat çekeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında memeden süt emzirmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının memelerini okşamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin memesini emmek iş yerinde çok zarar edileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top