AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının memesini görmek

Kahve falında ablasının memesini görmek

Kahve falında ablasının memesini görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında ablasının memesini gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında ablasının memesini görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını hamile görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ablasının gelinlik giydiğini görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve abla görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının ağladığını görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ablayı kaybetmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının düğününü görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir