AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına ezan okunmak

Kahve falında kulağına ezan okunmak

Kahve falında kulağına ezan okunmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazancının artacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında kulağına ezan okunmak gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Kahve falında kulağına ezan okunmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağa ezan okumak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak başarı kaydedeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okuyan birini görmek zor durumda kalacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan okuyan hoca görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir