AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının kanadığını görmek

Kahve falında kulağının kanadığını görmek

Kahve falında kulağının kanadığını görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının kanadığını gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Kahve falında kulağının kanadığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kulağının kanadığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kulağın kanadığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kanatlı melek görmek bir şeyden zarar görmeye, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kanadı kırık serçe görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir