AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına fısıldamak

Kahve falında kulağına fısıldamak

Kahve falında kulağına fısıldamak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına fısıldamak gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında kulağına fısıldamak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kulağına fısıldamak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa birşey fısıldamak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kulağına fısıldamak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa fısıldamak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kulağına fısıldamak aile hayatında huzuru yakalayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağına sinek kaçtığını görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir