AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında başkasının kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında başkasının kolunun koptuğunu görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kolunun koptuğunu görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında kolundan aşı olmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kol jiletlemek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işarettir.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı kol görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir