AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol jiletlemek

Kahve falında kol jiletlemek

Kahve falında kol jiletlemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kol jiletlemek gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kolunu jiletlemek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol jiletlemek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini jiletlemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kendini jiletlemek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına alamet eder.

Kahve falında kolundan yaralanmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında kol kola yürümek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tek kollu insan görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir