AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini kel görmek

Kahve falında eski sevgilini kel görmek

Kahve falında eski sevgilini kel görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, hayırlı bir evlat olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini kel gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında eski sevgilini kel görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini kel görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kel görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kel görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kel sevgili görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, planlı ve programlı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mesaj atmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, arkasından gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir