AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kazağını giymek

Kahve falında başkasının kazağını giymek

Kahve falında başkasının kazağını giymek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kazağını giymek gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kazağını giymek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kazağını giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kazağı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kazağı örmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek bir sebeple çok zorlanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kazağı görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydiğini giymek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, geride bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir