AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kazağı görmek

Kahve falında bebek kazağı görmek

Kahve falında bebek kazağı görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kazağı gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında bebek kazağı örmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bebek kazağı görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kazağı görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kazağını giymek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kazağını giymek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kaybettiğini görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir