AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kazağını giymek

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek el attığı her işten zararla çıkacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kazağını giymek yepyeni projelerle uğraşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kazağını giymek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kazağı görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kazağı görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kazağı örmek makbul olan şeylere, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir