AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek kazağı görmek

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek kazağı gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, her zaman neşeli olacağına yorulur.

Kahve falında bebek kazağı örmek zor zamanlar yaşayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kazağı görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kazağı görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında birinin kazağını giymek şifa bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kazağını giymek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir