AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kazağını giymek

Kahve falında birinin kazağını giymek

Kahve falında birinin kazağını giymek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, eşyaların yenileneceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kazağını giymek gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında birinin kazağını giymek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kazağını giymek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kazağını giymek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işarettir.

Kahve falında erkek kazağı görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kazağı örmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bebek kazağı görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kazağı görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kırmızı elbise giydiğini görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir