AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kaşınması görmek

Kahve falında el kaşınması görmek

Kahve falında el kaşınması görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, huzur ve şifa bulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, borçların ödeneceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında el kaşınması gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Kahve falında elinin kaşındığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kaşınması görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Kahve falında göz kaş görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş aldırmak istemek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında kaşları birleşik görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir