AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek verimin kaçacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, büyük adımlar atacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında akciğer kanseri olmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin akciğer kanseri olduğunu görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akciğer kanseri olduğunu öğrenmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akciğer kanser olmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kazançta zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akciğer ameliyatı olduğunu görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akciğer kusmak mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akciğer ameliyatı olmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir