AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden yaralanmak

Kahve falında kalbinden yaralanmak

Kahve falında kalbinden yaralanmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, şansın açılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında kalbinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında kalbinden yaralanmak sevinç dolu haberler alacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kalbinin sesini duymak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinde kurşun görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kalbi durmak belalı kimselerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kalbin elinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kalbini dışarda görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kalbini görmek işinin gücünün yaver gideceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir