AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka silmek

Kahve falında kaka silmek

Kahve falında kaka silmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaka silmek gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Kahve falında kakasını silmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka silmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, markasını duyuracağına delalet eder.

Kahve falında elini silmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin terini silmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek hayalkırıklığı duyacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey silmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir