Kahve falında tabakta kaka görmek

Kahve falında tabakta kaka görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, üzüleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta kaka gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında tabağa kaka yapmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, ortalığın karışacağına delalettir.

Kahve falında tabakta kaka görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak vermek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabaktan süt içmek yüksek mertebeye geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta saç görmek onu borçtan kurtaracağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta un görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta fare görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top