AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa kaka yapmak

Kahve falında yatağa kaka yapmak

Kahve falında yatağa kaka yapmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında yatağa kaka yapmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yatakta kaka yapmak yaşam standartlarının artacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına kaka yapmak işlerinin kötüleşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında yatağa kaka yaptığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yatakta kaka görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında merdivene kaka yapmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında leğene kaka yapmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yola kaka yapmak kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir