AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah imza atmak

Kahve falında nikah imza atmak

Kahve falında nikah imza atmak iyi hissedileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah imza atmak gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Kahve falında nikah imzası atmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında nikah için imza atmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah imza atmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında imza atmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında bir kağıda imza atmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalet eder.

Kahve falında evliliğe imza atmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalettir.

Kahve falında başkasının imzasını atmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir