AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik imza atmak

Kahve falında evlilik imza atmak

Kahve falında evlilik imza atmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, malını ve canını riske edeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik imza atmak gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında evlilik için imza atmak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evliliğe imza atmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında evlilik imza atmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Kahve falında evlilik imzası atmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Kahve falında boşanmak için imza atmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir