AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek için imza atmak

Kahve falında evlenmek için imza atmak

Kahve falında evlenmek için imza atmak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, bilgi ile donanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kötü günler geçireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek için imza atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Kahve falında evlenmek için imza atmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret eder.

Kahve falında nikah için imza atmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliliğe imza atmak niyetlendiği işlere gireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında boşanmak için imza atmak güzelliklere rast gelineceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorla imza atmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kağıda imza atmak başarılarını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına inanılır.

Kahve falında tahtaya imza atmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında boş kağıda imza atmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dertlerin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir