AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek işlerinin açılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle havuzda yüzmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir