AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak havuzda yüzmek

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, eline geçen malları tutamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak havuz görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, üzüntülerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuz görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak havuza girmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, helal rızık yiyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir