AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş havuzda yüzmek

Kahve falında boş havuzda yüzmek

Kahve falında boş havuzda yüzmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında boş havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında boş havuzda yüzmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş havuz görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında boş havuza girmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş havuza düşmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında boş havuz temizlemek özgüveninin artacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş havuz görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş havuza atlamak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzu boş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir