AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda halı yıkamak

Kahve falında suda halı yıkamak

Kahve falında suda halı yıkamak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında suda halı yıkamak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında halı yıkamak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide halı yıkamak donanımlı kılacağına, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir