AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kaçmak korkmak

Kahve falında birinden kaçmak korkmak

Kahve falında birinden kaçmak korkmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kaçmak korkmak gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında birinden kaçmak korkmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaçmak ve korkmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak birinden kaçmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçmak korkmak yanlış kararlar vereceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Kahve falında korkmak kaçmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir