AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan korkmak

Kahve falında mezarlıktan korkmak

Kahve falında mezarlıktan korkmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, neşenin yerine geleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan korkmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında mezara girmekten korkmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan korkmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıktan korkmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta korkmak kişinin içinin daralacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametten korkmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında iğneden korkmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında siyah kediden korkmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir