AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözlüğünü takmak

Kahve falında başkasının gözlüğünü takmak

Kahve falında başkasının gözlüğünü takmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının gözlüğünü takmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında renkli gözlük takmak borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözlüğünü takmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki gözlük takmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük alıp takmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında gözlük almak takmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil gözlük takmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir