AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözlerini görmek

Kahve falında başkasının gözlerini görmek

Kahve falında başkasının gözlerini görmek tartışma yaşayacağına, bereketli işler yapacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözlerini gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında gözün kanamasını görmek mal mülk sahibi olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında gözünün az gördüğünü görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulur.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında renkli göz görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında gözünü eline almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinden kan akmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir