AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün az gördüğünü görmek

Kahve falında gözünün az gördüğünü görmek

Kahve falında gözünün az gördüğünü görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, tamamen içine kapanacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gözünün az gördüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Kahve falında yanağında göz görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz bozukluğu görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadınla göz göze gelmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine delalettir.

Kahve falında kafada göz görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerini kahverengi görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işaret eder.

Kahve falında kadının gözlerine bakmak işinde de hep başarılı olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz göz kalemi görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir