AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak sağlık ve hayır getireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine inanılır.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak sözünde duracağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla erkekle konuşmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir