AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet eder.

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, saygın biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir