AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak rızkının sonsuz olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak istediği makama geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak rakiplerine büyük fark atacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak üçüncü gözünün açılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanla telefonda konuşmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşle telefonda konuşmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir