AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı inek görmek

Kahve falında kanatlı inek görmek

Kahve falında kanatlı inek görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, desteksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı inek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Kahve falında kanatlı inek görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı beyaz at görmek güzel işlere imza atacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kanat takmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin çıktığını ve kanadığını görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında basının kanadıgını görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında göğsün kanadığını görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Kahve falında elini kanadığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir