AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunu elinden kaçırmak

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulur.

Kahve falında elinden güvercin kaçırmak bazı radikal kararlar alınacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığı elinden kaçırmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında yılanı elinden kaçırmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Kahve falında elinden balık kaçırmak bolluk içinde yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak çok eğleneceğine, hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kaçırmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçan koyun görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir