AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek

Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek

Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun elinde yılan gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun elinde yılan görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu yılan görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kendisiyle övüneceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun yılan yediğini görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu yılan soktuğunu görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu yılan ısırdığını görmek yaklaşan güzel günlere, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın çocuğunu ısırdığını görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir