AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde kağıt görmek

Kahve falında başkasının elinde kağıt görmek

Kahve falında başkasının elinde kağıt görmek umutsuz olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde kağıt gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların veya düzenlemelerin bazı şartları konusunda prensiplerinize bağlı kalmanız önem taşıyabilir.

Kahve falında kağıt para eline almak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında elişi kağıdı görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kağıt görmek şeytanın aklına uyacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek zor ve stresli günler geçireceğine, çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir