AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise diktirmek

Kahve falında elbise diktirmek

Kahve falında elbise diktirmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında elbise diktiğini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında abiye elbise diktirmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kendine elbise diktirmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir