AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım elbise diktirmek

Kahve falında takım elbise diktirmek

Kahve falında takım elbise diktirmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında takım elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Kahve falında takım elbise diktirmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında terziye elbise diktirmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında dikilmiş elbise görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abiye elbise diktirmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek eğitim hayatında başarıların artacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir