AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini çekmek

Kahve falında kendi dişini çekmek

Kahve falında kendi dişini çekmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, zor günlerin yaşanacağına, maddi gücünün azalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Kahve falında başkasının dişini çekmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında kök dişini çekmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında oynayan dişi çekmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun dişini çekmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişini kendi çekmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında dişinin çekmek bereketli işler yapacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir