AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dişini çekmek

Kahve falında alt dişini çekmek

Kahve falında alt dişini çekmek üzüleceğine ve borçlanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında alt dişini çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında alt dişini çekmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında alt dişi çekmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kendini dişini çekmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işarettir.

Kahve falında dişini eliyle çekmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yalan söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sallanan dişi çekmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir