AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çiş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının çiş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının çiş ettiğini görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, içinin de rahat edeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çiş ettiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında çiş ettirmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiş ettiğini görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çiş ettiğini görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında çişini ettiğini görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında üzerine çiş edildiğini görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında çiş ve kaka görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş yapmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında çiş silmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir