AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine çiş edildiğini görmek

Kahve falında üzerine çiş edildiğini görmek

Kahve falında üzerine çiş edildiğini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, söylediklerinin çıkacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine çiş edildiğini gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında başkasının çiş ettiğini görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında çişini ettiğini görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret eder.

Kahve falında çiş ettiğini görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında çiş ettirmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine çiş edildiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere çiş yapmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda çiş yapmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir